Speciale trajecten

Speciale Trajecten

Ook voor speciale trajecten kun je bij De Leeuw terecht. Neem gerust contact op voor meer informatie en om de mogelijkheden door te spreken. Je kunt onder andere terecht voor:

Premium Fit en Vitaal Traject

Het Premium Fit en Vitaal Traject is een traject voor een complete transformatie. Je krijgt hierbij begeleiding op het gebied van training, beweging, voeding, leefstijl, gedragsverandering en mindfulness. Gedurende 6 maanden gaan we samen aan de slag om verschillende onderdelen te verbeteren, met als doel om:

• Lichamelijk en geestelijk fitter en sterker te worden
• Af te vallen (indien nodig)
• Het lichaam een energie boost te geven
• Beter leren omgaan met stress
• Een betere balans vinden tussen inspanning en rust
• Positieve mindset te krijgen

Ben je klaar voor een complete transformatie? Of wil je meer informatie hebben over het Premium Fit en Vitaal Traject, stuur dan e-mail naar info@deleeuwpersonaltraining.nl of bel naar 06-30946601 om een vrijblijvend intake gesprek in te plannen.

12 weken afvallen traject

Het 12 Weken Afvallen Traject is een kort traject voor de mensen die snel en verantwoord willen afvallen. Je krijgt hiebrij begeleiding op het gebied van training, voeding en mindset. In het traject leer je om alle oefeningen technisch goed kunnen uitvoeren en om de juiste voedingskeuzes te maken. Alle oefeningen worden aangepast aan je lichaam en belastbaarheid.

We gaan samen kijken naar beste manier om je doel te bereiken, en de beste afvalmethode die bij je lichaam past om maximaal resultaat te behalen.

Wil je snel goede resultaten boeken? En het resultaat op de lange termijn zonder behouden, zonder jo-jo effect? Wil je onder begeleiding de juiste strategie kiezen en met hulp deze stappen uitvoeren?

Hier kan ik je helpen.
Samen gaan we je doel behalen.

Side view portrait of a happy woman breathing deeply fresh air in a green field

Aanmelden

Meld je hier aan voor een intake. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Typ over

    captcha

    X