Visie

Motivatie, training en voeding

De Leeuw Personal Training & Lifestyle besteedt aandacht aan drie pijlers: motivatie, training en voeding. Deze drie pijlers zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden: dit is wat je nodig hebt om je doel te kunnen bereiken.

Uiteindelijk is dit ook waar het om draait: het gaat voor De Leeuw Personal Training & Lifestyle om jou en het doel dat je wil bereiken.

Motivatie

Heb je moeite om motivatie te vinden? De Leeuw Personal Training & Lifestyle biedt je hier ondersteuning bij. Jij hebt een doel voor ogen en werkt hier samen met ons naartoe.

Het is belangrijk om gemotiveerd te zijn goed voor je lichaam te zorgen. Je lichaam is namelijk de enige plek waar je echt leeft. Zorg dat deze plek ook een prettige plek wordt, waarin je je goed voelt. Het gaat er uiteindelijk omdat je goed in je vel zit en kan doen wat je wil.

Waar een wil is, is een weg... Wat het doel ook is!

Training

De Leeuw Personal Training & Lifestyle geeft trainingsadvies op maat en begeleidt je in deze training.

Het voordeel van werken met een personal trainer is dat je je grenzen verlegd en zal aantonen dat je meer in je mars hebt dan je misschien van tevoren dacht. Wij zullen je die kleine push geven die uiteindelijk heel veel verschil zal maken in het uiteindelijke resultaat. We zorgen ervoor dat je het maximale resultaat behaalt door middel van een veilige en effectieve training.

Voeding

Wanneer je wilt afvallen en/of spiermassa wilt opbouwen is alleen trainen niet voldoende: dit gaat samen met de juiste voeding.

De Leeuw Personal Training & Lifestyle zal laten zien dat afvallen ook mogelijk is met lekkere maaltijden en biedt je een voedingsadvies dat past bij jou en je doelen.

De Leeuw Personal Training & Lifestyle - Personal trainer
De Leeuw Personal Training & Lifestyle - Krachttraining
De Leeuw Personal Training & Lifestyle - Voedingsadvies

Leave your comment